Loft posuvný systém - jednoducho VINTAGE

Loft posuvný systém je dôkazom ako jednoducho a nádherne sa dajú vyriešiť posuvné dvere. 

Čierny posuvný systém s kolieskami a masívnymi úchytmi pre dvere dopĺňajú veľké dvere a dotvaraju vintage a industriálny štýl 

Systém Loft je určený do hotového stavebného otvoru , k posuvnému systému nie je možné použiť slepú tunelovú zárubňu.

 Krídlo je dverí je dostupné v dvoch prevedeniach s voštinovou alebo plnou výplňou. Súčasťou posuvného systému je hlavná koľajnica, kolieska s úchytmi, dvere štandardne s voštinovou výplňou a dekormi Premium alebo ST CPL.





MAGIC posuvný systém - hlavne nenápadne


MAGIC posuvný systém, prečo MAGIC ? lebo je proste čarovný . Dominantným prvkom tohto systému sú dvere, ktoré sú v podstate jediným na prvý pohľad viditeľným prvkom, tým menej okázalým je už posuvné kovanie, ktoré sa ukrýva za dverami a stará sa o celý pohyb týchto dverí.

Ak hľadáte dvere, ktoré budú vyzerať nenápadne a zároveň budú dominantným prvkom interiéru tieto dvere sú pre Vás stvorené.

Nenápadný systém MAGIC, nie je viditeľný z prednej ani zadnej strany .

Posuvný komplet MAGIC sa skladá štandardne z dvoch častí, veľké masívne dvere v povrchu Premium alebo ST CPL, a samotný posuvný systém , dvere sú dostupné v štandarde s voštinovou alebo za príplatok s plnou výplňou.

Posuvný systém Magic je určený do hotového posuvného systému a nie je možné ho kombinovať s slepou tunelovou zárubňou. 








Reverzné zárubne

Reverzné dvere od výrobcu Erkado sú horúcou novinkou, hlavne vďaka možnosti kombinovať akékoľvek dvere od výrobcu Erkado s reverznými zárubňami.

Reverzné dvere sú dvere, ktoré vyzerajú ako bezfalcové ale otvárajú sa tlačením cez zárubňu.

Tieto dvere majú význam ak je viacero dverí vedľa seba, a nechcete sa vzdať krásneho vzhľadu dverí lícovaných so zárubňou a otváraniu do priestoru. Zárubne obsahujú skryté pánty , ktoré nenarúšajú čistú líniu dverí a nepôsobia rušivo. 

Reverzné zárubne od výrobcu Erkado potrebujú širší stavebný otvor ako klasické alebo bezfalcové dvere , kvôli tomu aby prechod po otvorení dverí ostal taký ako pri klasických dverách 





Systém skrytých dverí

Takmer neviditeľné , systém skrytých dverí od výrobcu Erkado  sa skladá z hliníkovej zárubne , ktorá sa osádza do steny,ešte pred dokončením omietok . 

Skryté dvere pôsobia veľmi elegantne a svojím nevýrazným vzhľadom nenarúšajú čisté línie interieru.

Krídlo dverí je dostupné v dekoroch PREMIUM a v základnom prevedení vo verzii podklad, čo znamená, že dvere je možné vystierkovať rovnakou omietkou aká bola použitá na stenách a namaľovať farbou podľa vlastného výberu, taktiež je možné na podkladovú vrstvu nalepiť aj tapety.

Skryté pánty a magnetický zámok pri falcovom aj bezfalcovom prevedení.

Samotné dvere sú dostupné v bezfalcovom prevedení pri otváraní von a falcovom prevedení pri otváraní dnu. 






ST CPL dekory

V ponuke dekorov od výrobcu Erkado pribudli 4 nové dekory, nové nie sú len farby ale aj jadro. Tieto nové povrchy sú ST CPL . ST CPL znamená, že povrchová úprava je strednotenký laminát, je to hladká povrchová úprava, ktorá je odolná voči mechanickým poškodeniam, oterom, vlhkosti a pare, ďalšou veľkou výhodou je hladký povrch, ktorý sa veľmi ľahko udržiava. ST CPL je odolný voči bežným čistiacim a dezinfekčným prostriedkom. Nemusíte sa báť častého používania dverí v kancelárskych priestoroch, alebo “šikovnosti” Vašich ratolestí doma . ST CPL znesie toho naozaj veľa.