Spoločnosť bola založená v roku 2002 a už takmer 13 rokov vyrába pre svojich zákazníkov interiérové dvere a zárubne. Kľúčom úspechu firmy je vysoká kvalita výrobkov a profesionálna obsluha. Firma stále viac a viac investuje do rozširovania a modernizácie strojového parku, pretože chce dosiahnuť čo najvyššiu kvalitu výrobkov. Svojim zákazníkom neustále prináša nové, vylepšené, moderné dizajny dverí a zárubní.

Typy povrchov vyrábaných dverí firmy CENTURION:

  1. BASIC - Základná trieda povrchov. Technológia výroby povrchov zaručuje farebné a vzorové opakovanie štruktúry dreva. Optimálna kvalita výrobku v atraktívnej a prijateľnej cene pre zákazníkov. prevedenia: biela, buk, calvados, dub, erle, javor, mahagón, orah
  2. BASIC PLUS - Lisovaná doska so štruktúrou dreva, opláštená ekologickými transparentnými lakmi. Farba je nanesená viackrát ručne, dvere sú akoby tieňované. prevedenia: biela, areo, grin, teak, lazur
  3. PREMIUM - dvere vyrobené v tejto fólii sú odolné na škrabance a blednutie. prevedenia: gaštan, ofram, dereš, nut, vog, koňak, imbir, akácia, wenge, somo
  4. PREMIUM PLUS - Fólia odolná voči škrabancom, slnečnému žiareniu a vlhkosti. Materiál viackrát opláštený vrstvami ušľachtených substancií a impregnantov. Dokonale napodobňuje prírodné drevo. prevedenia: milky, orech, višňa, plaza, gold, antic, lemon, tabaco
  5. PREMIUM LUX - Vysoko odolné voči škrabancom, slnečnému žiareniu, chemikáliám. Vzory nákresov prírodného dreva. Spojenie dokonalej kvality a elegancie. prevedenia: alder, pear, nuss, dark, karmel, cafe, latte, magnolia, grafit
  6. EXTREME - Fólia najvyšších parametrov na odolnosť voči vonkajším činiteľom. Fólia CPL je najtvrdšou umelou fóliou s vysokou odolnosťou voči oderu a mechanickému poškodeniu. prevedenia: popol, dub, beech, snow, eben, gratta, nugát, mocca, noce
  7. NATURA - Povrchová úprava dverí je prírodná dyha najvyššej kvality :-) prevedenie: choco

Firma CENTURION ponúka široké spektrum kvalitných interiérových dverí od dverí klasických až po dvere špeciálne :-) Medzi cenovo najprijateľnejšie patria dvere SUPER VERONA, VERONA, SEMKO, MONACO, RENO, BERGEN, HAGA... Tieto dvere ponúka firma v prevedeniach od úplne plných až po dvere takmer celé presklenené.

  • Dvere SUPER VERONA, dekory: Vog a Nut.
  • Dvere VERONA, dekory: Biela, Klon, Akácia, Gaštan, Ofram a Wenge. Rámová konštrukcia na dverách + vyplnené sú fóliovanými doskami (v presklených krídlach matným bielym tvrdeným sklom)
  • Dvere SEMKO, dekory: Biela, Akácia, Wenge, Lemon, Tabaco, Somo. Rámová výplň sú fóliované dosky. Kazety vyplnené plochým panelom, sklom alebo ryflovaným panelom.
  • Dvere MONACO, dekory: Akácia, Beluš, Gaštan, Ofram, Wenge, Lemon, Tabaco, Antic, Gold, Milky, Cafe, Grafit, Karmel, Latte, Magnolia, Dark, Eben, Gratta, Nugat. Rám vyrobený z lepenej drevenej lišty a zosilnenej dosky HDF. Dvere sú vyplnené fóliovanými doskami. V presklených krídlach matné biele tvrdené sklo.
  • Dvere RENO, dekory: Akácia, Gaštan, Ofram, Wenge, Imbir, Koňak, Nut, Vog, Grafit, Latté, Magnolia. Rám vyplnený voštinovou výplňou, celok je opláštený z oboch strán fóliovanou doskou HDF. Rámik na zasklenie MDF je vo farbe krídla.
  • Dvere BERGEN, dekory: Akácia, Gaštan, Ofram, Wenge, Grafit, Latté, Magnolia. Drevený rám vyplnený voštinovou výplňou, opláštený doskou HDF a potiahnutý vysokokvalitnou laminátovou fóliou. Široký rámik MDF je so zaguľateným profilom vo farbe krídla dverí.
  • Dvere HAGA, dekory: Akácia, Gaštan, Ofram, Wenge, Imbir, Koňak, Nut, Vog, Grafit, Latté, Magnolia. Rám dverí je vyplnený voštinovou výplňou a celok je potiahnutý z oboch strán fóliovanou doskou HDF.

Ku najobľúbenejším dverám u zákazníkov patria značky OSLO a ETNA. Dvere sú v rôznych variantách: od plných dverí, dverí s presklenenou polovicou až po dvere takmer celé presklenené. Dvere sú dostupné v rôznych dekoroch, takže vybrať si správne a zladiť dvere ku ostatnému zariadeniu v byte, či dome nie je žiadny problém. Pri dverách značky OSLO a ETNA sa spája prijateľná cena a moderný dizajn.

Ku najkvalitnejším dverám z firmy CENTURION patria dvere:

INTRO, ktoré sa vyznačujú zosilnenou vnútornou konštrukciou a sú vyplnené plnou drevotrieskou. Sú opláštené hliníkovým plechom, odolným voči oderu a vlhkosti. Dvere sú menej citlivé na rozdielne teploty, vlhkosti a poskytujú lepšiu zvukovú izoláciu. Dvere sú dostupné v dekoroch: Alder, Dark, Nuss a Pear.

AKUSTIK, ktoré sú vyrobené so špeciálnou konštrukciou tak, aby tlmili hluk - protihlukové. Sú plné, bez možnosti pridania skla ( potom by neboli také efektívne :-) ). Drevený rám je opláštený doskou HDF a v krídle je osadené klesajúce tesnenie (dvere sú vyplnené plnou drevotrieskou). Dvere sa vyrábajú v dekoroch: Biela, Buk, Calvados, Dub, Erle, Klon, Mahagón, Akáciam Wenge, Nut, Koňak, Tabaco, Latte, Karmel, Magnólia... ako ďalšie plus je ich priateľná cena.

Spoločnosť vyrába aj zárubne, ktoré sa rozdeľujú na obložkové a pevné.

Obložková zárubňa LUX je určená pre tých, ktorí chcú vytvoriť nezvyčajné a vkusné interiéry, no a pri SEGMENTOVEJ zárubni sa spája vysoká kvalita s atraktívnou cenou. Pevných zárubní ponúka firma taktiež širokú škálu ako aj pri zárubniach obložkových, takže si stačí už len vybrať tú správnu ku konkrétnemu typu dverí. Keďže sa ale obložkové zárubne dajú obložiť okolo celej steny, obľubuje ich čoraz viac ľudí, pretože to vyzerá dizajnovo oveľa krajšie. :-)

CENTURION vyrába aj posuvné systémy pre dvere, ktoré sú ponúkané v rôznych dekoroch a farbách.

  1. POSUVNÝ SYSTÉM DO PÚZDRA - SKRYTÝ V STENE - umožňuje maximálne využitie úžitkovej plochy. Pri otváraní dverí sa krídlo skryje medzi kovový stojan kazety chránený sadro-kartónovou doskou.
  2. POSUVNÝ SYSTÉM NA STENU - NÁSTENNÝ - je to lacnejšia varianta, menej náročná na samotnú montáž. Posuvné dvere sú vyrábané ako jednokrídlové bezfalcové, alebo ako dvojkrídlové bezfalcové. Dostupné rozmery: 60, 70, 80, 90

Dlhé roky skúseností, nová technológia a stála dbalosť o vývoj spôsobili, že firma Centurion je dnes jedným z popredných producentov dverí v Poľsku. Za toto obdobie si získala kvalitné portfólio zákazníkov. Firma dosahuje svojimi inovatívnymi riešeniami, flexibilitou a vysokou kvalitou úspechy na poľskom, slovenskom i medzinárodnom trhu a spokojnosť zákazníkov je pre firmu najdôležitejšia :-)