Každý z nás by chcel mať svoj dom alebo byt zariadený podľa vlastných predstáv.  Doma sa potrebujeme cítiť príjemne a k tomu nám pomôžu rôzne dekorácie, ktoré náš príbytok zútulnia.

Väčšina ľudí berie svoj domov ako útočisko pred okolitým svetom... svetom plným zhonu a stresu. Keď prídeme domov, zavrieme dvere a vdýchneme atmosféru, ktorú náš dom, či byt ponúka.  Unavení si ľahneme na gauč a uvidíme krásne urobený strop s vyrytými obrazmi... hneď sa cítime lepšie :-) Na stene v spálni  máme nalepené dekoračné tapety, z ktorých na nás pozerajú zelené stromy a vodopád. Pri tom pohľade máme pocit, že sme sa ocitli niekde v lese a všetok stres z uponáhľaných dní je preč. V detskej izbe majú deti na stene nalepené tapety rozprávkových postavičiek vďaka ktorým je ich izbička ako vystrihnutá z  krásneho animovaného filmu :-) Na zútulnenie chodieb sme použili nádherné obrazy kvetov, ktoré steny nenechajú zívať prázdnotou a navodia dojem rozkvitnutej lúky priamo u nás doma. V kúpeľni a na toalete máme na oknách nalepenú samolepiacu fóliu s dažďovými kvapkami... no čo Vám poviem, je to veľmi praktické pri upratovaní a vyzerá to skvele :-) Na niektorých stenách máme moderné textilné omietky, ktoré studené holé plochy premenia na steny teplé a príjemné na pohľad aj na dotyk. Ich aplikáciu zvládne každý domáci šikovný majster.

Na trhu existuje široké spektrum dekorácii a je už len na nás čo z nich si vyberieme a ako si náš domov zmeníme na svoje krásne hniezdočko v ktorom sa budeme cítiť úžasne :-)