Štýl + Elegancia + Kvalita
Drevo je prírodný materiál a ako jediný 100% prírodný materiál do nášho domova prináša pozitívnu energiu prírody, čo priaznivo pôsobí na zdravie a psychiku človeka.
Drevo má výborne tepelné a zvukovo-izolačné vlastnosti. Keď to rozmeníme na drobné tak podlaha je v zime teplá a v lete chladí, taktiež tlmí zvuky prichádzajúce z vonku aj z vnútra.
Je pravdou, že ak si zvolíme drevenú podlahu musíme znášať zvýšené počiatočné náklady, ale na druhej strane oceníte jej životnosť a všetky jej úžitkové vlastnosti.

Čo je dôležité vedieť?
Predtým, ako sa rozhodnete pre pokládku drevenej masívnej podlahy je dobré vedieť, že v prostredí, kde sa podlaha bude klásť musia byť ukončené všetky mokré procesy akými sú: murárske práce, maliarske práce, obkladačské práce a podobne. S pokládkou podlahy môžete začať až po ukončení týchto prác.

Kde sa drevená – masívna podlaha neodporúča?
Neodporúčame pokladať masívnu podlahu do vlhkých a mokrých priestorov akými môžu byť pivnice, kúpelne, kuchyne, alebo ako podlahu v okolí krytého bazéna. V týchto priestoroch je vlhkosť vzduchu vyššia než 60% . Voda v kombinácii s touto podlahou môže spôsobiť nežiadúcu zmenu rozmerov, nadúvanie alebo úplne zničenie tejto podlahy.

Pravidelná údržba je dôležitá
Pravidelnou údržbou máme na mysli suché čistenie vysávanie a zametanie masívnej podlahy. Vlhké čistenie musí byť vykonané veľmi opatrne a hlavne odborne. V dome, či byte je postačujúce podlahu umyť raz mesačne a to mydlovým roztokom(mydlo na drevo). Toto mydlo bolo špeciálne vyvinuté na čistenie povrchu masívnej podlahy. Tento prostriedok zabezpečí hodvábny povrch čerstvú a príjemnú vôňu. V neposlednom rade odstráni nečistoty a mastnoty.