Spoločnosť INVADO patrí medzi vedúcich výrobcov dverí, zárubní a komponentov pre nábytkársky priemysel. Svoju vynikajúcu pozíciu buduje na základe vyše 20 ročných skúseností a zručností svojich šikovných, profesionálnych zamestnancov.

Firma neustále investuje do nových, moderných technológií a do zdokonaľovania kvality výrobkov. Technológia INVADO má významný vplyv na estetický vzhľad koncovej úpravy dverí, bezpečnosť používania, ale aj dlhoročnú trvanlivosť výrobkov. Okraje dverí vyrobené touto jedinečnou technológiou sú chránené proti odretiu a odlepeniu dekóru, takže si dlhšiu dobu udržia krásny nový vzhľad. Spájanie dýh mimo poldrážky spôsobuje, že dvere INVADO majú ako jediné na trhu zaoblené hrany, ktoré sú bezpečné nielen pre ruky dospelých, ale aj pre ručičky detí.

INVADO vyrába dvere v dekoroch:

  1. ENDURO FÓLIA: je to fólia s vysokou hodnotou dizajnu a veľmi dobrým napodobnením prirodzenej kresby dreva (výborne odolná). Fólia je vhodná pre domy, byty, iné obytné budovy so širokou možnosťou používania a určenia.
  2. DEKORATÍVNA - RYHOVANÁ FÓLIA: je to fólia so zvýšenými parametrami na odolnosť a estetiku. Taktiež je vhodná pre domy, byty a iné obytné budovy.
  3. MODIFIKOVANÁ DYHA: dyhy so zvýšenými parametrami na odolnosť a estetiku.
  4. PRÍRODNÁ DYHA: dyhy so zvýšenými parametrami na odolnosť a estetiku. Dyha je s ohľadom na svoj pôvod tiež ekologickým materiálom.
  5. LAMINÁT ECO-FORNIR: vysokokvalitné dyhy v moderných farbách. Charakterizujú sa vysokými parametrami odolnosti. Vhodné pre hotely, kancelárie, domy, byty...
  6. LAKOVANÉ POVRCHY TOPCOAT: vysokokvalitné nátery v moderných farbách sa charakterizujú vysokými parametrami odolnosti.

TYPY SKLA, ktoré ponúka spoločnosť INVADO na presklenie vyrábaných dverí: SATINATO, MASTER CARRE, KRIŠTÁĽ - SKOSENÉ HRANY, KRIŠTÁĽ - SKOSENÉ HRANY - MATNÝ, KRIŠTÁĽ - SKOSENÉ HRANY - DYMOVÝ, NERO, CONTRASTO, CHINCHILA a CHINCHILA BRONZ.

Kolekcie dverí, ktoré ponúka firma INVADO:

Kolekciu dverí DOMINO tvorí 18 typov moderných, veľmi pekných dverí. Rám dverí je vyrobený z kvalitného obojstranne lepeného dreva, obloženého doskou MDF pokrytou dekoračnou fóliou. Výplň krídla je z dosky s hrúbkou 10 mm alebo skla s hrúbkou 4 a 6 mm (tvrdené mliečne sklo SATINATO). Dvere môžu byť: - jednokrídlové 60 až 100 cm - dvojkrídlové 120 až 200 cm

Kolekcia dverí D´ARTAGNAN je výnimočná tým, že dvere ktoré do nej patria sú veľmi moderné a sú tvorené veľkou plochou rozličného, zaujímavého skla. Sklo môže byť: - mliečne tvrdené SATINATO - MASTER CARRE - PRIEHĽADNÉ Sklené dvere môžu byť skrášlené pásikmi, kruhmi alebo špirálami (vyrytými do skla). Kolekcia obsahuje 4 rôzne presklené dvere a 1 plné dvere. Rám dverí je tvorený z lepeného dreva, ktoré je obložené MDF a HDF doskami.

Povrchová úprava všetkých dverí:

  1. FÓLIA ENDURO: coimbra, eben, dub šľachtený
  2. FÓLIA RYFLOVANÁ: dub zlatý, orech melunga
  3. DYHA PRÍRODNÝ ORECH: orech americký, orech bolívijský
  4. DYHA PRÍRODNÝ DUB: dub rustikálny, teak, orech, dub prírodný
  5. DYHA MODIFIKOVANÁ: dub bielený, wenge
  6. ECO-DYHA: orech duro, višňa solido, dub eterno, dub sivý, coimbra tmavá, gaštan svetlý, biela - pre kolekciu D´ARTAGNAN:
  7. DYHA PRÍRODNÁ BUK: badi, calvados, koňak, buk prírodný

- zámok na dverách - s roztečou 72 mm pre obyčajný kľúč, WC zámok alebo zámok pre cylindrickú vložku.

Kolekcie dverí SALENTO, ARTENA , ALBERO a BIANCO: - rám dverí je vyrobený z MDF dosiek, polepených laminátom ECO-FORNIR.

  1. V krídle SALENTO sa nachádza hliníkový spojovací materiál so šírkou 21 mm, ktorý navzájom spája jednotlivé výplne dverí. - výplň dverí SALENTO tvoria kazety s hrúbkou 10 mm.
  2. V krídlach ALBERO a ARTENA sa nachádzajú lišty v rovnakom farebnom odtieni. - výplň dverí ALBERO tvoria oblé kazety s hrúbkou 34 mm alebo kužeľové kazety s hrúbkou 35 mm a sklenená výplň s hrúbkou 4 mm - výplň dverí ARTENA tvoria kužeľové kazety s hrúbkou 35 mm a sklenená výplň s hrúbkou 10 mm.
  3. Výplň krídla BIANCO je z MDF s hrúbkou 10 mm a zo skla s hrúbkou 4 mm. - zvislé hrany krídel sú zaoblené.

Povrchová úprava dverí z menovaných kolekcií: LAMINÁT ECO-FORNIR: orech duro, dub eterno, dub sivý, biela. Povrchová úprava kolekcie BIANCO je dostupná len v BIELEJ FARBE.

Kolekcie dverí MARTINA, MALAWI a GWINEA: - rám dverí je vyrobený z MDF dosiek, polepený fóliou - ENDURO, RYFLOVANOU alebo laminátom ECO-FORNIR

  • výplň krídla MARTINA je z dosky s hrúbkou 22 mm a skla s hrúbkou 4 a 6 mm
  • výplň krídla MALAWI a GWINEA je z dosky s hrúbkou 10 mm a so sklom s hrúbkou 4 a 6 mm
  • vo fóliovaných krídlach GWINEA sa vyskytujú lišty spájajúce jednotlivé elementy výplne - zvislé hrany krídel sú zaoblené.

Povrchová úprava dverí:

  1. FÓLIA ENDURO: coimbra, eben, dub šľachtený
  2. FÓLIA RYFLOVANÁ: dub zlatý, orech melunga
  3. LAMINÁT ECO-FORNIR: orech duro, višňa solido, dub eterno, dub sivý, coimbra tmavá, gaštan svetlý, biela

- sklo na dverách - tvrdené mliečne sklo SATINATO.

... pokračovanie nabudúce :)